Søk reiser
Guideservice

Utdannede og profesjonelle guider

Din garanti for god service

24 timers guideservice!

Våre guider er en verdifull ressurs både når det kommer til service, samhold og selvfølgelig sikkerhet!

Service døgnet rundt

Vi har alltid svenske guider på plass der du befinner deg. På flyplassen, hotellet, kontoret og selvsagt på nattklubben. De er der for at hjelpe deg med hva du enn trenger.

Vi stiller veldig høye krav til guidene våre, og teamet vil bestå av mange forskjellige personligheter for på beste vis å kunne imøtekomme alle gjesters behov og ønsker. Felles for  alle våre guider er at de er fleksible, sosiale og utadvendte. Alle jobber mot et felles mål – å gjøre din reise så bra som mulig.

Utdannede guider

Alle guidene våre har fullført en kvalitetssikret guideutdanning, og de fleste har også mangeårig erfaring fra reisebransjen. På alle våre destinasjoner har vi en guidetelefon som er bemannet døgnet rundt. Telefonnummeret står i velkomstbrevet alle gjester får når de ankommer destinasjonen sin.

Hver dag møter du guidene dine på Uptours Check Point, et møtested på stranden. Hver dag kan du treffe guidene på et spesifikt tidspunkt på hotellet ditt, og om nettene er et spesielt team tilgjengelig for å hjelpe deg hvis det skulle oppstå noen problemer. Hjelpen er alltid i nærheten!

For å kunne garantere et veldig høyt service- og sikkerhetsnivå har vi valgt å ansette betydelig flere guider enn det som anses som nødvendig i reiselivsbransjen. Alt for å sikre din trygghet og komfort!