Søk reiser
Trygghet & sikkerhet

Uptours har mange års erfaring med å arrangere reiser rettet mot ungdom.

Sikker og trygg

Vi vet at mange ungdommer reiser uten sine foreldre for første gang med oss. Dette kan føre til at noen slipper tak i hemningene sine en smule, og det stiller igjen naturligvis krav til oss som reiseselskap. Det er vår jobb å opprettholde orden på reisemålet, slik at alle reisende kan føle seg trygge og ivaretatte.

Vi samarbeider bare med sikkerhetsgodkjente buss- og flyselskaper. Alle guidene våre har fullført en utdanning som fokuserer på å lære dem å tenke og handle raskt i vanskelige situasjoner. I tillegg har de fleste av guidene våre flere års erfaring fra reisebransjen. Alle guidene må også fullføre et førstehjelpskurs, slik at de kan gripe inn hvis det skulle skje en ulykke.

Leger og sykehus

På våre reisemål har vi alltid et tett samarbeid med leger og sykehus, slik at gjestene våre kan få rask og god hjelp. Hvis uhellet skulle være ute, kontaktes alltid en erfaren guide som følger gjesten til legen og passer på at besøket går bra. For å skape trygghet for gjestene våre gjør guidene våre en stor innsats for å være så synlige som mulig, blant annet gjennom regelmessige møter med mer.

Guidetelefon døgnet rundt

Vi har en guidetelefon som er bemannet døgnet rundt. Via dette telefonnummeret kan gjestene våre komme i kontakt med en guide og stille spørsmål eller rapportere om eventuelle problemer. Nummeret til guidetelefonen står i velkomstbrevet gjestene våre får når de ankommer destinasjonen. Har du ytterligere spørsmål eller noe du lurer på kan du sende en mail til info@uptours.com, chatte med oss på vår chat-support eller ringe oss på telefonnummer +46 844 681 810