Søk reiser
Om Uptours

Uptours har eksistert siden 2004

Uptours er et reisebyrå og en reiseprodusent med flere års erfaring og høy ekspertise innen reiselivsbransjen. Med dette som utgangspunkt kan vi garantere høy kvalitet på guider, transport, hotell og fasiliteter. Vi har arbeidet sammen med våre samarbeidspartnere i mange år og har derfor kunnet velge ut det aller beste.

Hos Uptours stiller vi reisegaranti i henhold til pakkereiseloven, noe som betyr at du som forbruker alltid er beskyttet.
Vi er medlemmer av reisegarantifondet med registreringsnummer 2625.

Uptours har eksistert i Danmark siden 2004 og har siden da etablert seg sterkt innen ungdomsreiser i Danmark. Uptours åpnet dørene i Sverige sommeren 2014, og det ble raskt en stor suksess med mange flere reisende enn forventet. Vi har etter det utvidet vårt reiseprogram med flere avganger, nye hoteller og nye destinasjoner. Vi fortsetter å vokse og forventer oss å doble antall reisende i løpet av det kommende året.

 

Mer enn 15 års erfaring!

Med mer enn 15 års erfaring innen reiselivsbransjen og ungdomsreiser vet vi hva ungdommer vil ha, samtidig som vi kan levere et unikt produkt som ikke finnes noe annet sted på det norske markedet.

Hos Uptours har vi i dag 8 fulltidsansatte på våre kontorer i Danmark og Sverige. Utover det har vi et stort antall reiseledere i sommersesongen og mange ambassadører rundt omkring i Sverige som hjelper oss.

 

 

Markedsføring og selgere

Selgere og annen kontakt angående markedsføring bør ikke ringe oss på kundeservicetelefonen vår.
Vi ber deg i stedet sende en e-post til info@uptours.com

 

KONTAKT
Post & besøgsadresse i Danmark
UPTours
Bredgade 36
1650 København

Telefon
0844 681 810

 

Kontakt oss lett og enkelt via mail og vi garanterer svar innen 24 timer. (På hverdager)
Info@Uptours.com

BKM Travel ApS, CVR NR: 32346529 
Medlem af resegarantifonden med nummer: 2625