Søk reiser
Job som guide

Jobb som Uptours guide - verdens kuleste jobb!

JOBBE SOM GUIDE

Å jobbe som ungdomsguide hos Uptours er spennende og gøy, men også en veldig krevende jobb der ingen dager er like. Som Uptours guide er du ansiktet utad og personen som gjestene går til for å få hjelp eller for å svare på eventuelle spørsmål og ting de lurer på. Dine arbeidsoppgaver involverer blant annet at du skal møte gjestene på flyplassen, holde velkomstmøter, arrangere aktiviteter/utflukter og bare ha det gøy med gjestene og sørge for at de får en ferie de aldri vil glemme!

Det er en veldig sosial jobb der man stadig omgås mennesker og får venner og bekjentskaper for livet. Derfor er det viktig som Uptours guide at man er utadvendt, ansvarlig og serviceinnstilt.

UTOPIA GUIDESKOLE

Et krav vi stiller til alle våre guider er at de skal ha gjennomgått en guideutdanning. Vi anbefaler Utopia guideskole som vi har et sterkt samarbeid med. Utopia guideskole er en seriøs, uavhengig og intensiv fireukers guideutdanning som foregår på Mallorca.

Vi vet av erfaring at guider som er utdannet på Utopia guideskole holder et høyt nivå og at de etter denne utdanningen har kompetansen til å gjøre en god jobb som Uptoursguide.

Vi kommer til Utopia guideskole på slutten av utdanningen hvor vi holder en virksomhetspresentasjon med påfølgende jobbsamtale. Vi ansetter ca. 80% av guidene våre rett ut av Utopia guideskole.

Besøk Utopia guideskole, klikk her

Så er du interessert i å jobbe for Uptours og bli en del av vårt engasjerte team av fantastiske ungdommer? Da er det nå du skal slå til, før det er for sent!

Ved eventuelle spørsmål er du/dere hjertelig velkomne til å kontakte vår HR-partner Gustaf direkte på info@uptours.se